Forumindex > Jutis Fotografier > Fest i Byastugan juni 2010

Registrera dig
Användarnamn: Lösenord:
2010-06-06 22:03  
Kurt Westerlund
Medlem
Lördag 5 juni var det städdag i byaföreningen stor uppslutning med fantastiskt resultat.
Städningen var uppvärmningen för kvällens stora vårfest. Vi var 43 glada som festade långt in på natten med mycket dans på småtimmarna. Stor eloge till Tore Lundquist som stod för underhållning med sång, spel och historier.
Till detta kom den stora historie- berättartävlingen, dam- och herrklass. John satte ribban med första historien och den satt inte högt. Stort deltagande med Peter som flitig gäst vid micken.
Damklasen ännu aktivare. Madde drog upp tempot också med ribban lågt men som kvällens värdinna som hon skötte med den äran fick inte Madde riktigt tävlingskontakt trots måga vassa historier. Inga, Monica och många följde efter.
Inga Marie låg lite lågt men gick sen på knock med historien om Jutismannen som var på dans och träffa en kvinna sörifrån som var så imponerad av allt som var så stort i norrland. Fram på morronen frågade Jutisbon om hon också var norrlänning. Hela historien hoppas jag någon bertättar på historiesidan.

Inga Marie och John vann sina klasser se bild från prisutdelningen, STORT GRATTIS. Flera bilder från festen som talar för sig själva. Fredrik Knutsgaard var kvällens kock, se bild vid kaffebordet. Stort tack från oss alla för utsökt mat. Tack till Inga, Madde och alla andra som fixa denna fina fest.